tirsdag 16. januar 2007

Revyens nye blogg!

Revyen har skaffet seg blogg! Nå blir det lettere for oss å oppdatere dere lesere på hva vi jobber med, hva slags planer vi har fremover og alt mulig sånt. Bloggen overtar nå funksjonen til den såkalte "nyhetssida" på www.kautorevyen.com.

(På bildet ser vi Ina og Liv fra revyfesten i desember... ut i de små timer vil man vel tro...)

4 kommentarer:

Ina M sa...

he-he ja d hva litt av et bilde,mildt sagt:-) men bilde e faktisk tatt sommer/høst 2005 når æ og Liv satt i gang planen om revy:-)

Anonym sa...

Jammen er det det.. Ina og jeg på mitt kontor i Ktk - og bildet fulgte vår første pressemelding ut til finnmarksavisene. Jeg tror bare Altaposten og Assu bet på agnet. Deretter startet vi opp over sommeren og inviterte alle i ktk til å delta. Mang en tirsdag satt vi alene på les-bygget uten at noen dukket opp. Først etter jul tittet Britt innom og deretter Gina - 9 dager før revyen i påsken var vi i full villrede og under premiæren ble vi sendt til himmels i ekstase. Det var moro.
Vil man ha en scene - så må man skape den selv. Det har vi gjort og den skal vi ta vare på i tida som kommer. Storgleder meg til å trappe ned som regissør og opp som skuespiller - to roller som ikke lar seg kombinere.

Liv

Anonym sa...

ja for ikke å snakke om berit, unni og jenny som kom helt på tampen av alt - og som gar blitt svært viktige!!!

Berit skal forøvrig over på en egotripp denne påsken, så det blir en ny og spennende scene for henne. Vi glær øss :)

Liv

Anonym sa...

Søt dokker er:)